Ja, nemlig!

Nu er du kun et skridt fra et godt tilbud!

Tømrer Stoholm Viborg Skive
29 86 45 02

Byg Garanti

BYG GARANTIORDNINGEN

Jan Hellerup - Byg-Garanti - Tømrer Stoholm Viborg Skive

Vi er medlem af DANSK BYGGERI.

Vælger du en håndværker, som er med i BYG, får du som privat forbruger en 5-årig garanti på håndværkerens færdige resultat.

Det gælder ligegyldigt om det er et nybyggeri, ombyggeri, reparations- eller tilbygningsarbejde der er udført for dig. De enkelte materialers kvalitet hæfter producenterne for, men vi henviser dig gerne til producenter med gode produkter. Der er i øjeblikket omkring 4200 håndværkere, der er optaget i BYG. Det gælder både murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere. BYG er ikke geografibestemt – vi har medlemmer over hele landet.

Udgifter op til 100.000 kroner bliver dækket

Det koster ikke mere at vælge en håndværker, der er med i Garantiordningen. Til gengæld får du sikkerhed for udbedring af fejl, der koster helt op til 100.000,-. Lever det leverede håndværk ikke op til det ønskede, kan du bruge garantiordningen til at få adgang til klage- og ankenævnet hos BYG. Ved garantiordningen skal du ikke igennem den traditionelle sagsgang, men du får i stedet hurtig behandling. Ved en klage skal du bare lægge et depositum, som du naturligvis får tilbage hvis indsigelsen går igennem.

Garantiordningen gælder ved alt arbejde.

BYG GARANTI er en del af Dansk Byggeri. Du er dermed dækket mod fejl – også selvom den håndværker der har udført arbejdet enten lukker eller sælger forretningen.

Du kan læse mere om hvad det betyder for dig at vi er medlem af BYG GARANTI her.